Jag brukar försöka vara inkännande och förstående. Försöker snappa upp subtila signaler för att få kommunikationen mellan mig och mina samtalspartners att flyta smidigt och på ett bra plan. Inte sällan brukar folk kommentera att jag är empatisk och varmhjärtad och att jag åtminstone ger sken av någon sorts gryende klokhet.
Men jag har en blind fläck.
Fläcken är ungefär lika stor som ett mindre Svart hål eller någon liknande kosmisk katastrof och det jag talar om är då min totala avsaknad av både ”Gaydar” och förmåga att flörta.. Jag är killen som du snackar med i en timme, du har lagt på charmen till max och formligen mikrovågsbakar mig knaperstekt med din karisma och ändå kommer jag bara att tänka ”wow vilken trevlig typ”.
Så nu efterfrågar jag era knep, hyss, trix och goda råd så att vi en gång för alla kan klargöra hur tusan man egentligen gör för att flörta/ upptäcka att någon annan flörtar?
Puss från Prinsesspartiet! 🙂