Virkat utan gränser

En av mina bästa och äldsta överlevande vänner (ja, jag kan ju vara lite besvärlig att vara runt…) är Adina. Adina är tvåbarnsmamma, journalist, anti-glutenbakerska, karatetränare (Svart bälte), filmnörd, författare av barnböcker samt rent allmänt ett riktigt praktexemplar till människa! Adina, som är smart och talangfull, gör mig alltid stolt över att vara hennes vän och den här gången till och med lite mer än vanligt.

Nu vässar vintern gaddarna för att bita sig fast i stugknutarna inom kort, då passar det ju bra med någonting värmande för kropp och själ.
Ergo:

Virkat utan gränser innebär att du betalar Adina en slant för att få en hemvirkad mössa eller handledsvärmare. Pengarna går oavkortat till Läkare utan Gränser, och du bestämmer själv hur mycket du vill donera. Hur bra är inte det liksom?!

Gilla Adinas grupp på facebook, berätta för andra och se till att Adina får jobba gratis lite. Prinsesspartiet proudly presents, för världens skull och för ditt samvete:

Virkat utan Gränser

Frej von Fräähsen

följ mig på twitter

följ mig på fejjan

2 Kommentarer

  1. Praktexemplar, jo jag tackar.

  2. Oh yes! Sån är du! 🙂

Kommentera

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑

error: Content is protected !!