Old McDondald had a farm… Om SD igen:

Tre åsnor har redan fått lämna, nu verkar även grisen sitta löst. När ska stora Stygga Vargen inse att hans flock av fårskallar inte är så beredvilliga att kammas och rätta sig i leden?

Det är inte utan en viss njutning som jag noterar att Lars Isovaara nu satt sig i klistret ordentligt. Han hävdar att två ”invandrare” hjälpt honom upp när rullstolen vält, för att sedan obemärkt sno hans ryggsäck med massa gosaker i (Bland annat riksdagspasset). Senare när han fallit omkull igen ringer han polisen, som dyker upp och hjälper karln men som också polisanmäler honom eftersom han beter sig rasistiskt och kränkande gentemot en vakt. Den gode Lars ska bland annat ha grymtat som en gris och vägrat ta emot hjälp av ”en sån som dig” (vakten var av utomsvensk härkomst).

Så delikat pinsamt för Riksdagsledamot Isovaara när väskan återfinns på restaurangen han varit på under kvällen. Så utsökt genant för Riksdagsledamoten att han anklagar två hyggliga hjälpsamma personer för att ha snott hans grejer. Vilken nesa när han i dessa sammanhang beter sig kränkande mot vakten som erbjöd honom hjälp.

Jag säger som jänkarna:
You can take the player out of the game, but you can’t take the game out of the player. Med andra ord folk ändrar sig knappast för att de fått en viss legitimitet för att några träskallar röstat in dem i riksdagen. På 80- och 90-talet skanderade skinnskallarna ”ut med packet”. Nu är det kanske dags att vi andra stämmer upp till samma visa? Ut med packet ur Riksdagen! En värre cirkus har man väl sällan skådat? Eller en bondgård kanske är en bättre liknelse för det menageri av idisslare, åsnor, grisar och fårskallar som alltjämt släpper sin dynga över hela Plenisalen… Det är nästan att man känner ett visst medlidande med Stora Stygga Vargen själv som ideligen måste försöka bortförklara sina hejdukars små fadäser.
Nej, UT MED PACKET!

Frej von Fräähsen

följ mig på twitter
följ Prinsesspartiet på fejjan

2 Kommentarer

  1. Hur ska de som röstar på SD någonsin förstå vad de ställer till med…. jag är rädd att det är omöjligt. Men håller helt med dig – ”ut med packet”!

  2. Ja problemet med demokratier är ju att även de minst oinsatta, minst kompetenta och minst villiga att orientera sig får lov att rösta. Det är väl en eftergift man får tåla i demokratins namn. Annars säger jag som Skalle-Pär i Ronja Rövardotter: ”det är underligt och märkligt” att någon röstar på detta parti av idioter, yxskaft och fårskallar

Kommentera

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑

error: Content is protected !!