Rekordökning för SD trots senaste tidens skandaler bevisar bara hur illa det är ställt med Svenskarnas moral och intelligens. Om folket tycker det är okej med representanter som lever rövare på fyllan, som slåss och skriker på öppen gata och som dessutom, enligt god praxis, dokumenterar allt.. ..”ja då vill jag inte längre va´ med” (för att citera en Schlagerlåt från svunnen tid).

Om SD är den onde tvillingen så backar den mer tillrättalagda av politikens Enfants Terribles – KD. Dessa två partier har väl en mer eller mindre gemensam väljarbas så  om den ena försvinner så håller den andra fanan högt.

Ett lustigt sammanträffande:
På Aftonbladets sida, där artikeln återfinns, kan man också hitta den här reklamen:
Skärmavbild 2012-12-05 kl. 09.52.14Tycker det passar bra i sammanhanget…..

På återseende i snöblindheten
Frej von Fräähsen

följ mig på twitter
följ Prinsesspartiet på fejjan