old lady
(damen på bilden är inte Mamma Scan, all eventuell likhet med Mamma Scan är helt oavsiktlig!)

Mamma Scan är en trevlig liten dam som stryper grisar med sina egna händer och vars rosor på kinderna alltid är lika röda som falukorvens plastemballage.

Mamma Scan vill gärna att du tänker på henne som en huslig liten mormorstyp som känner en äkta och innerlig omtanke om dig som konsument, om djuren och om miljön.

Mamma Scan flaggar med sin blågula flagga och utlovar endast Svenskt kött.

Mamma Scan ler sockersött och baconflottigt och hoppas att du inte ska titta närmre på det finstilta på baconpaketets lilla brasklapp: Djuren är slaktade i Sverige, skeppade till Polen för att beredas och sedan skickas tillbaka till Sverige för att köpas av duktiga Svenskar som vill köpa lokalt producerat. För miljöns skull. Och för att Mamma Scan ska få en dräglig tillvaro på ålderns höst.

Mamma Scan är lite av en lurendrejerska som skiter högaktningsfullt i miljön och medmänniskan, för Mamma Scan har outsourcat köttberedningen till länder där arbetskraften är billig och ingen tjafsar om bråkiga tråkiga anställningsskydd och OB-tillägg.

Kanhända att någon känner sig inspirerad att skriva till Mamma Scan och fråga hur det kunde bli så galet?
Om man flaggar för att det är så Svenskt att köpa Scans produkter så är det väl lite småfult att smussla iväg produktionen till ett annat land?

Prinsesspartiet, i en anda av hjälpsamhet, har snokat reda på Scans kontaktsida. Varför inte ta chansen att bråka lite om du har en tråkig lunchrast att slå ihjäl?

Skriv till Mamma Scan

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg