Brev till Anders Borg

Eftersom jag ändå är sjuk så arbetar jag hemifrån idag. Det betyder att jag inte handgripligen kommer att ingripa för att förbättra mina medmänniskors situation genom att resa mig på bussar, hålla upp dörrar för pappor med barnvagn, köpa en kaffe till en hemlös eller liknande små försök att rädda världen.

Jag tänkte ändå att det är på tiden att jag får lite lön för mödan så jag försöker nå finansminister Anders Borg för en private deal, eller möjlighet till kulturbidrag fast utan snokande inblandning från kulturråd eller konstnärsnämnd. Finansminister Borg syns mig som en något obändig typ varpå lite uppmjukande balettövningar borde komma väl till pass. Hoppas han nappar på mitt erbjudande:

Skärmavbild 2013-01-30 kl. 11.50.30

Kulturentreprenör och antichambrerare

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

2 Kommentarer

Kommentera

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑

error: Content is protected !!