Brev till Fredrik Reinfeldt

Dag två av influensan innebär ytterligare  en ursäkt att äta glass istället för mat och att bara ligga på sofflocket och inte göra ett levandes jota. Men, jag är ju jag och det innebär att jag trots skörheten och frusenheten inte kan låta bli att hålla fingrarna borta från Sveriges styre ens från sängkanten. Jag vet att makthavarna behöver mina små råd och tips och jag offrar mig så gärna för folkets väl och ve.

Idag tar jag mig an Sveriges Statsminister Fredrik Reinfeldt. Han gör verkligen så gott han kan och han tolkar nog sitt uppdrag utifrån de bästa intentioner varpå han, i sin iver att tjäna, helt glömmer bort sig själv. Statsministern börjar se lite moloken och hängig ut och jag kan inte bara stå bredvid och passivt se på när en människa sjunker  allt djupare ner i en monokrom grådassighet.

Operation uppryckning innebär en diskret vägledning bort från maktens svarta och vita till Livets skimrande regnbågsskala: (eventuella stavfel bjussar jag så gärna på)

Statsministern

Jag hoppas så att Statsministern vill ta emot min lilla gåva. Den är en prydnad för varje kavajslag. Vem vet, snart kanske jag får en beställning från Kungen eller Påven?
Stay Fab!

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

Kommentera

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑

error: Content is protected !!