Prinsesspartiets brev till makten fortsätter!

Jag har nyss avnjutit en stor portion vegansk Kalops med alla tillbehör och medan jag sitter här och jäser och myser och smuttar kaffe tänker jag på myten (?) om den reserverade Svensken. Är vi verkligen en nation av hariga, ängsliga patologiska introverter? Jag klurar och funderar en stund över problemet med en population som gjort handsvetten och röstdarrningarna till en folkidentitet och kläcker en idé.

Svenskarnas timida sätt kan innebära allt större problem att klara sig här i världen och jag vädjar till Göran Hägglund att, i egenskap av Socialminister, styra upp Svenskarnas sociala kompetens. Kanske genom en serie charmkurser på Rosenbad:

Hägglund

Jag har inte fått nåt svar från Hägglund, kanske han har fullt upp med att författa inbjudningskort till årtusendets singel-träff? Jag avvaktar och rapporterar vidare i frågan så fort jag hör nåt.
Ligg lite för Moder Sveas skull!

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg