Skål pojkar, flickor och hens!
Idag har jag ägnat mig åt subversiv verksamhet och nu sitter jag med ett välförtjänt glas vitt fyllt till ytspänningen. Föräldrarna har dragit sig tillbaka till Hermitaget för lite kontemplation så jag är mol allena, tralala, och avnjuter några avsnitt av ”The Walking Dead”. Blod och vin låter väldigt passande och bibliskt denna ”dagen före stå-oppare-dagen”.

Dagens lilla samhällsomstörtande handling innebar långfingret åt genusnormen. Scenariot:
Frej von Fräähsen smyger runt på Jysk och swischar i ett obevakat ögonblick om skyltarna framför de blå (pojkstrumpor) respektive rosa (flickstrumpor) strumporna. Effekten av denna upproriska handling kommer bli att en hel generation Värmlandsbarn tappar all vett och sans: genuskompassen kommer spinna loss och leda dem alla rakt ut i androgynitetens tassemarker. Ack ja, det gör gott att vara ond…

Nu sitter jag här och smuttar vin och fönstershoppar på nätet. Jag vet, det är inte snyggt eller ansvarsfullt eller politiskt korrekt men jag är EXTREMT sugen på att hala fram kreditkortet och gå loss på de här:

$T2eC16RHJGoE9nuQfRbKBRPePwHDGg~~60_58

De här herrtofflorna i sammet och brodyr skulle matcha min adidas-overall som handen i handsken eller, ja kanske, foten i tofflan. Det hade i varje fall varit roligare att toffla upp om måndagsmorgonen för att köpa färska frallor om man finge stoppa fossingarna i de här bejbysarna 🙂 Kruxet var ju den lilla detaljen med priset: 3000 pix går kalaset på. Men den som vill bli fin får hoppa över frukost, lunch och middag en månad framöver…..

Drömma får man ju i alla fall!
Från sängkanten tillönskar jag er en vederkvickande vila.

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg