Göken lägger ägg i andras bo

Jag hoppas jag aldrig gett någon intryck av att vara för en privatisering av vård, skola eller liknande. Att muta in områden och säga ”Mitt!!!” är en av mänsklighetens mindre charmiga sidor. Att ta patent på molekyler som återfinns i naturen, grödor och till och med mänskligt DNA är väl ändå höjden av snikenhet. ..trodde jag.

Peter Brabeck-Lethmate som är ordförande i det globala företaget Nestlé (som är känt för sin härligt rustika och pragmatiska syn på etik) tycker inte alls att tillgång till vatten borde vara en mänsklig rättighet. ”Vatten är en naturresurs som borde privatiseras”(och tjänas pengar på) och de som påstår att vatten är en mänsklig rättighet har ”extrema” åsikter.

Som den vän av ordning jag nu är så har jag kontaktat Nestlé i Sverige för en kommentar.

Man kan vilseledas till att tro att symbolen nedan visar en självuppofrande pippi-förälder som kommer med näringsrika tuggade maskar till sina ungar. Jag är mer benägen att tro att det är göken som kommit för att lägga sina ägg i någon annans bo:

Unknown

Koko!

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg

1 Kommentar

  1. Bra jobbat1 ser fram emot att läsa nestle sveriges mail tillbaka 🙂 står de vid sin faders sida, eller får de lov att tänka själva tro??

Kommentera

© 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑

error: Content is protected !!