Måndagen kom plötsligt och skoningslöst efter helgens äventyr i Värmland. Snart dags för yoga och en dust med dansstudion inför resan till Verona nästa vecka (det blir mat och vin och kultur i nio långa dagar.. kanske en större dos än Prinsesspartiet mäktar med?) Medan jag inväntar en paus i regnvädret så jag kan bege mig ut i Göteborg så passar jag på att kika runt på bloggar jag gillar. Plötsligt slår hjärtat snabbare, salivutsöndringen ökar med 500% när jag får  upp detta på skärmen:
4 2 5 1 6 7 8 93

Konstnären heter Scot Scheidly och hen (jag vet inte om det är en man eller kvinna) hottar upp och gay-pimpar kända skurkar, rövare och diktatorer. Jag gläder mig eftersom dessa förespråkare för en modernistisk och krigisk världsåskådning får utstå den ultimata förnedringen av att bli ”femininiserade” genom ”den farliga färgen” (för övrigt en bra bok av Fanny Ambjörnsson). Jag föreställer mig att det är personerna ovan som man/en har i åtanke när man/en pratar om Genusmaffian och Homolobbyn?

Hej i farten!

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg