Jag är varm anhängare av att inte konsumera en massa onödiga prylar. Du duger som du är: vacker utan spackel, dyra kläder eller statusprylar. Däremot har jag en last som jag gärna erkänner och det är att jag gärna spenderar en slant på att lukta gott. Jag älskar att sniffa mig fram här i världen och det till den punkt att min pojkvän Andreas kallar mig för sin lilla hund.

Naturligtvis duger inte vad som helst. Trista och ”fräscha” (intetsägande menar jag) parfymer som doftar av citrus och melon är ingenting för mina näsborrar. Det ska vara lite kryddigt krut och varm ambra i mina dofter. En oväntad hjärtnot av vanilj eller topp av mynta lyfter både sinnet och folks ögonbryn. Här är mina tre i topp:

liten krona
liten kronaliten kronaliten kronaliten krona
Dior Homme Intense
Fem kronor av fem möjliga: Varm, kryddig, sensuell – Party och förförelse.

Boucheron Jaïpur Homme
Fem kronor av fem möjliga: Luktar rent, maskulint och exklusivt – Business och representation.

liten kronaliten kronaliten kronaliten krona
Rochas Man 
Fyra kronor: Vanilj, lätt och blommig – vardagslyx.

Imorron ska jag demonstrera i 1:a majtåget här i stan. Även en gammal kommunist kan väl få unna sig att lukta lite gott ibland?

Rättning i ledet kamrater!

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg