Klockan är snart 24:00 och imorron bär det av till La Bella Italia med universitetet! Trots att jag rest väldigt mycket i mina dar, och egentligen har ganska mycket rutin, så blir jag alltid lite extra pirrig kvällen innan avgång. Man undrar ju om tandborsten, passet, rena kallingarna, solglajjorna, tandtråden, strumporna, snygga kavajen, lilla flugan… ja ni fattar. man undrar liksom om man kommit ihåg att packa ner allt.

Ett tag pendlade jag mellan Irland och England, året därpå mellan Sverige och England. Nu är jag mer eller mindre stadigt planterad i Göteborg och det är, som det heter på lokala språket: GÖTT!

Vi drar till Italien för att vara med på en performancefestival i Verona och vi blir borta i nio långa dagar. Jag gissar att det blir mycket glass och latte under vår vistelse. Kanhända Italienarna inte har uppfunnit internet ännu så jag vet inte hur pass mycket bloggen kommer uppdateras. Hör ni inget på några veckor kanske jag rymt med någon cirkus eller marsianerna eller gått i kloster i Wunderschönes Italien. Jag tror i och för sig att min pojkvän blir lite besviken om jag blir munk. Jag säger som brorsan: ”Det finns inget sorgligare än en ledsen bög”, så jag får allt se till och komma hem till lille bubben!

Dagens ord är P A I S L E Y… 
10764510_1
Ja ni ser en härligt blå och gul och röd näsduk. En riktig liten karamell för ögat och den kommer pryda sin plats i bröstfickan på min rosa kavaj när jag går på cocktail-partaj på om kvällarna. Jag har annars haft en tartan period, men det är ju bra att variera sig lite så ögonen får vila ibland 😉

Dagens höjdpunkt:
Ett kärleksbrev från Riddarhuset… Det börjar bli så dags igen. Hoppas farbröderna gör om och gör rätt och välkomnar de kloka och smarta kvinnorna i den lilla klubben:

bild

Anyways, med nattmackan i hand,
Sov sött

Frej von Fräähsen zu Lorenzburg